Skype консултации

Няма по-добър начин за консултация от този очи в очи. Тогава освен разговор и наблюдение, лекарят може да проведе и преглед, който е изключително важен за диагнозата и определянето на правилната терапия.
Реших се на услугата skype консултация след многократно настояване от страна на мои пациенти, които не са в София.  Надявам се така да мога да бъда полезна и на тези, които не могат да дойдат до кабинета ми.

Как можете да осъществите skype консултация с мен и при какви условия?

1.На първо място е безопасността за Вас като пациент. Безопасността изисква, особено, когато се касае за някакво остро боледуване, да бъдете наблюдавани от лекар на място. Моите консултации ще допълват неговите с подходящите хомеопатични медикаменти, но не могат да ги заменят, поради физическата невъзможност да осъществя преглед от разстояние.

2. Skypе консултацията ще изисква да Ви отделя не по-малко време, отколкото за консултация очи в очи. Затова консултации ще бъдат провеждани само след предварително записване на час на 0888 148 912.

3. След записване на час ще получите skype адрес и банкова сметка, на която можете да заплатите таксата за консултацията. Ще бъдете помолени да изпратите всички медицински документи, които имате на e-mail адрес: rayna.tomova@gmail.com, за запознаване с тях преди консултацията.

4. Цената за Skypе консултация няма да се различава от тази за консултация в кабинета. Повече информация за цените можете да получите тук.