НОВО! Промоционална програма

 
Довиждане топлина, довиждане лято!
 
Здравейте грип, синузит, стрес, депресия, астма... Не е задължително!
 
Отключете оздравителния потенциал в себе си! Подарите си здраве!
 
Изготвяне на индивидуални, холистични, профилактични и лечебни програми с прилагане на доказано ефикасни и безвредни методи за стимулиране на имунната и противоалергична защита, за регулиране на стреса, за предпазване от острите и по-добър контрол върху хроничните заболявания.

За периода на действие на програмата (от 01.11.2009 г. до 01.01.2010 г.), първичните прегледи ще бъдат  осъществявани на цената на вторични прегледи (вместо 50 лв. - 30 лв.).

Първичният преглед в хомеопатия, по време на който се изготвя индивидуалното хомеопатично досие и първата терапевтична схема на пациента, е много важен и изисква най-много време. Затова неговата цена е различна от тази на последващите прегледи. За някои от пациентите обаче, тя е възпираща.
 
Тази кампания цели да даде шанс на повече хора да се докоснат до предимствата на природосъобразните методи на лечение.
 
 
Отдавна се колебаете дали да не опитате друг вид лечение на Вашия проблем, търсите начин да предотвратите честите боледувания и непрекъснатите антибиотични терапии на Вашето дете, искате да направите оригинален и ценен подарък на Ваш близък или приятел ? Сега е моментът! 
 
 
Прегледите ще се извършват само при предварително записване на тел. 0888 14 89 12.
Comments